Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#9278 jose8: No mě to přijde docela reálné. Já osobně si také myslím že Dany i draky zabijou. Potažmo asi i Jon teda. On by stejně nechtěl být král tak pro něj jaksi není úloha. Sansa vládnout na Winterfell jsem si myslela taky (bez čtení fake scénáře) a tpovala jsem Tyriona na trůn..tj regent. Všem vytře zrak trpaslík králem. Podle mě je to reálný scénář. Akorát dítě Jona a Dany se jaksi nestíhá narodit.vždyť těho trvá 9 měsíců a NK už pochoduje na Zimohrad a tam bude bitva ..tak to nestíhá porodit.
#9280 qark: Nedal, to povedal aj Thoros Aryi o Nedovi, keď sa ho pýtala, či by vedeli oživiť muža bez hlavy.
Vie mi niekto vysvetliť, čo znamenal začiatok 3. série? :D Lebo mi to stále nejde do hlavy, na konci 2. série zombíci prešli okolo Sama (prečo ho nezabili?) a potom v 3. sérii beží k Mormontovi ktorý sa ho pýta či poslal havrany…
Co si myslite kdyby usekli Jonovi Snowovi hlavu dal by se furt obživit a nebo ne?
Prej Night King hraje slovenský herec, to je celkem hustý, nejděsivejší postavu nejvetšího serialu všech dob hraje slovák :-)
#9286 kutas#9285 qark: kámo největší seriál všech dob je Tak jde čas který už má přes 12500 dílů a tam jsou děsivé skoro všechny postavy navíc když se podíváš třeba na Stargate: Atlantis tak tam dokonce hraje český herec Spíš by mě zajímalo co udělá Jon až se dozví že není bastard
#9287 Engeneer #9290 qark#9286 kutas: Tak kde čas? Tomu ještě k prvenství pár (tisíc) epizod chybí. Nejvíc má Guiding Light a to přes 18 tisíc. Navíc je před ním i General Hospital, která se stále natáčí.
Už se ví jaký měsíc v roce 2019 vyjde 8. sezona?
#9286 kutas: Viš jak jsem to myslel to nejvetší, jako že je nejpopulárnejší, nejocenovanejší, nejdražší a proste nejlepší serial všech dob. Tak jde čas je akorat tak nejvetší nuda všech dob :D
#9292 Batiatus#9291 qark: 6 júla
jsem mimo tema ale v 7 rade se arya setka se zlovlkem a mysli si ze je to nimeria ta s ni nejde a ona rika to nejsi ty…neni to nahodou tak ze je to lady a eddard ji nazabil ale pustil? jinak nechapu proc by to rikala nekdo nejaky postreh?
#9294 Batiatus#9293 jess20: Eddard toho zlovlka na 100% zabil. Bola to Nymeria, ktorú Arya stretla a myslím si že to povedala preto lebo to už nebolo to „domáce zvieratko“, ktoré poznala, ale normálne divé žijúce v divočine, ktoré, je dokonca vodkyňou svorky. Proste sa Nymeria zmenila. Preto Arya povedala to nie si ty.
#9295 Monoceros#9294 Batiatus: jj, přesně tak to bylo, obě dvě se musely přizpůsobit a nějak přežít to co je potkalo … nicméně v osmé sérii určitě dojde k jejich dalšímu setkání a Nymeria určitě pomůže Aryi v boji s WW. Na to se moc těším :)
#9296 Batiatus#9295 Monoceros: Možno že keď Arya bude utekať pred WW tak sa objaví Nyméria. Arya na ňu nasadne a spoločne utečú :D
Tak dočkali sme sa :) Môj názor ? Keby mala séria klasických 10 dielov, bola by to skvelá epizóda. Ale keďže bude mať len 6 dielov, je to priemer. Som vážne zvedavý, ako chcú tvorcovia ukončiť všetky dejové linky v ostávajúcich 5 dieloch.
Bronn že zabije Jaimeho a Tyriona? Tomu snáď neverí ani Cersei :D Bronn dobre vie, kde Jaime je a podľa mňa je medzi nimi dohoda. Lord Glover je kkt. Pomáha, nepomáha, pomáha a aktuálne zasa nepomáha :D No a Umberčania sú už vojakmi Nočného kráľa.
Posledni 4 epizody trvaji 2× dele nez normalni dily, takze to vice mene vyjde na stejno. Jinak epizoda byla skvela, jen me stve, ze si tvurci nasli cas na romantiku, kdyz maji i bez toho mene casu.
Byl takový moment mezi tvůrci, kdy padlo rozhodnutí „Pojďme zahájit poslední sérii tvrzeného nejvelkolepějšího fantasy seriálu tím, že první dialog bude o koulích, velice vhodné.“ Kterej puberťák to psal?...........................................................................
#9330 karel304