Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.
Diskuze: Aktuální epizoda
Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!
Konec Game of Thrones
Prequel
Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů.
Reklama
Nejlepší epizody
Nejoblíbenější postavy
Narozeniny
-
Conleth Hill
24.11.1964 | 24.11.2024 -
Kristian Nairn
25.11.1975 | 25.11.2024 -
Michael Feast
25.11.1946 | 25.11.2024 -
Hafþór Júlíus Björnsson
26.11.1988 | 26.11.2024 -
Michael Condron
28.11.1985 | 28.11.2024
Hlídejte si nás
Napište nám
Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!
#9140 BBBlack: Přesně. Je to fantasy, musí to být jiný než všichni očekáváme.
Stěžejní scéna s7e6 trochu… jinak… https://www.youtube.com/watch?…
Možno vás bude zaujímať : https://www.youtube.com/watch?… 3 momenty ktoré ste si možno neuvedomili v S7E6 :) keď tak podporte kanál. Diky
už aby poslední díl zase hackeři poslali do světa už se nemůžu dočkat
Mám takovou teorii, že Arya umře v rukou Jaqena H'ghara pod nějakou maskou a jak bude umírat, tak se ji ukáže a bude mít nějakou supr čupr hlášku typu „Girl should've stayed no one.“ :D
#9091 montik: Musí jí být jasné, že si Sansa prošla nějakým vývojem. Arya není hloupá a jistě si dokáže nějaké věci domyslet.
V Tvrdomově jim živí ujížděli na lodích, které mrtví neměli a proto je nepronásledovali. Ať by plavalai, neo šli po dně, tak by loď stejně nedohnali. Tady jim jejich cíl neměl kam utéct. Navíc někdo musel draka obmotat řetězy, aby ho mohli vytáhnout, takže se někdo musel ponořit pod vodu a tedy nějakého pohybu pod vodou budou mrtví schopni. Co se mě týče, tak NK je mohl sejmout hned, ale záměrně čekal, až je přiletí zachránit Dany s draky a on tak jednoho získal. Otázka je, jak to věděl. Byla to jen dedukce nebo je schopen vidět budoucnost jako třeba pán světla?
#9147 Summerisgone #9148 Summerisgone #9155 montik#9146 Moor8: No předpokládám, že kdyby WW a jejich mrtváci byli zdatní plavci, už by dávno obeplavali Zeď. Možná se tak nějak vynoří v místě, kde zrovna zahučeli, ale to je asi tak všechno.
#9146 Moor8: No předpokládám, že kdyby WW a jejich mrtváci byli zdatní plavci, už by dávno obeplavali Zeď. Možná se tak nějak vynoří v místě, kde zrovna zahučeli, ale to je asi tak všechno.
Sice mi teorie, že NK potřeboval draka, aby překročil Zeď přijde docela zajímavá, ale zase by byla sranda zjistit, že kdyby si ho nevšímali, tak by se vlastně nic nestalo, protože by se nedostal ani k Branovi a ani k drakovi…
#9136 pindajara: A proč by ne? Osobně se přikláním k tomu, že NK disponuje podobnými schopnostmi, jako Bran – čili má „greensight“ a zároveň může „wargovat“ (to druhé je, myslím, celkem jasné už dlouho). Pokud je to pravda, pak by NK mohl klidně vědět, co se stane a na toho draka si opravdu počkat. I s těmi řetězy :-D.
no každopádně nás čeká ted poslední díl této série a pak si zas nákou dobu počkáme. Už pár dílů ted mám nové pocity, že nás bude čekat jen poslední řada a ten velkolepý seriál skončí. Hrdinové nám umírají a řady představitelů řídnou… a pak to celé skončí… :)
naděje na podobnou věc ale asi přeci jen žije, jak jsem ted někde četl, že se vážně uvažuje o podobných seriálech, na jejichž námětech se už má pracovat, tak snad se něco podobně dobrého objeví… :)
mohli by mimochodem filmaři udělat i něco podobného s Hobitem… atd… tam by to byla taky jistota sledovanosti…
Pár minut zpět unikla nejspíš poslední epizoda Game of Thrones S07E07 2017 HDTV x264 – DIAMOND už to někdo zkoušel stáhnout?
#9153 tichekladivo#9152 Dhaar: ja som to stiahol. Má to 323 MB a je k tomu zazipovany xvidvodec ( ?? ). Nedá sa to spustiť. Na piratebay to má cez 2000 seed ale podľa mňa je to fake .
#9154 Dhaar#9153 tichekladivo: jj je to fake, taky jsem to stáhl a zkoušel pustit, ale špatný kodeky, nebo poškozený soubor. Myslím, že se jich ještě objeví víc…
#9146 Moor8: Arya Sansu několik let neviděla, a i kdyby předpokládala nějaký Sansin vývoj, neví jaký a jaký směrem… Bude ještě naivnější, než bývala? Proč by si nemohla myslet právě tohle? O tom, co se jim oběma přihodilo si toho mnoho neřekly. Když se setkaly, obě zkonstatovaly, že je to dlouhý příběh. A z poslední epizody víme, že jí Sansa vyčítala, že se Arya jen tak někde poflakovala „po světě“. Jedna o druhé tedy do poslední epizody nevěděly takřka nic. Sansa pak našla tváře a předtím viděla, jak Arya bojuje, přesto v jejích očích zůstala Arya tou malou vzpurnou holkou, než z ní k závěru poslední epizody dostala navíc ještě strach. Arya zase našla ten Malíčkův podvrh, který tak skvělě zapadal do obrázku naivní a podrazácké Sansy.
A teď už zbývají jen dvě možnosti, buď to Arya celé hraje, aby dostala Malíčka, anebo půjde zlehka Sanse po krku, protože si myslí, že je Sansa naivní a zradila svůj rod.
Když lidé v panice opouštěli Tvrdodomov, zachránili se tím, že vběhli do vody a pak následně na veslice, ale nemrtví se za nimi nevydali, přestože byli ještě blízko břehu. Nějakou tu kostru si na zádech odnesl pouze obr. I NK došel na molo a hleděl na JS jak odplouvá na veslici ke kotvícím lodím. Myslím si proto, že neumí plavat, ale i někdo, kdo neumí plavat se může potopit a uvázat řetězy kolem draka, přestože mu delší pobyt ve vodě z různých důvodů nesvědčí. To nijak nerozporuji. A o tom, že šestá epizoda byla z mého pohledu spíše akce NK, jsem tu také psal.
#9156 Zmiaz #9159 Angi#9155 montik: No přiznánam se, že stále pevne věřím, že spor mezi sestrami je vyvolán úmyslně. Podle mě je to lest na Malíčka, aby si myslel, že mezi Sansou a Aryou vyvolal spor, kterým odstraní Aryu z cesty. Malicek je jiste obě nechává sledovat, takže kdyby se k němu doneslo, že se vztahy mezi nimi zhoršily a že Sansa poslala Brienne pryč jak ji poradil, tak by si jistě myslel, že jeho plán vychazi. A to by mohl být přesně ten moment, kdy šlapne vedle… Falešný pocit bezpečí, to ho podle mě zabije :D Oni ho pak mohou obvinit ze zrady a legálně popravit. A tím možná i trochu pohrozit nestálým spojencům, kteří by se k Jonovi chtěli obrátit zády. Čím vícekrát jsem poslední dva díly viděla, tim jistější jsem. Proč by jinak Arya četla dopis nahlas, kde ji mohl kdokoliv slyšet (nebo že by snad chtěla, aby ji někdo slyšel?) Proč by obviňovala Sansu z toho, že při popravě Neda tam stála v krásných šatech, když dobře ví, že se snažila Joffreyho přemluvit, aby to nedělal? A naopak proč by Sansa obvinila svoji mladší sestru, která byla tehdy ještě malé dite, že také nic neuděla? A podsouvala ji, že jen díky Sanse jsou zpátky doma? Ne, tohle nebude reálné. Takže abych to zkrátila, podle mě se tam děje to, ze když Bran dával dýku Arye (a pro nás diváky byl konec záběru) , tak se tam posléze všichni tři sourozenci domluvily, že Malička odstraní z cesty. Proto Arya podala Sanse dýku, když našla její tváře… aby věděla, že se nema čeho bát. To co vidíme my, je podle mě jen hra na Malička :) Snad se nepletu a vážně to tak bude.
#9157 mrco1991 #9158 Angi#9156 Zmiaz: No moc si to neskrátila… ach tieto slohy… :)
#9156 Zmiaz: Také v to doufám. Je to jediné, co chování těch dvou vysvětluje. Ale stejně v sobě mám nemalé obavy, že je to mínění ze strany scénáristů vážně. =/ Dýka by měla skončit v NK… V GoT přežívají slabé postavy a dá se čekat, že nějaká slabá, nebo původně slabá, to i vše zachrání..
#9155 montik: To od Middlefingera nebyl žádný podvrh. Jen našel v archivu (zajímavé, že neshořela při vypálení Winterfallu) zprávu, kterou nadiktovala Cersi s Pycellem Sanse v první sérii, když Eddard seděl v kobce.
#9160 AviaRa #9184 montik#9159 Angi: Tu zprávu s sebou měl Robb a Catelyn kdesi při tažení v Riverlands, takže je zajímavé, že se teleportovala na Winterfell.
#9161 Angi #9164 Angi