Hra o trůny (Game of Thrones)
95/100 - 2 314×

Hra o trůny(Game of Thrones)

Fantasy seriál o intrikách, magii a zradách. Západozemí a Východní země nejsou zeměmi, ve kterých by chtěl někdo žít, na každém rohu totiž číhá nebezpečí, která vás může ihned připravit o život.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | HBO | 60 minut
VOD
Max | O2 TV
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Historický
hrají
Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harington (Jon Sníh), Maisie Williams (Arya Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Iain Glen (Jorah Mormont), John Bradley (Samwell Tarly), Alfie Allen (Theon Greyjoy), Conleth Hill (Varys), Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu), Liam Cunningham (Davos Mořský), Aidan Gillen (Petyr Baeliš), Isaac Hempstead Wright (Brandon Stark)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z knih!

Mycroft

Viděl už někdo promo na finálový díl?

Zdá se to jenom mě, nebo se opravdu setkají týmy Ohař+Arya s Brienne+Pod ? Nějak nevím, co od toho čekat......

#3062 segovesus #3063 kiso1561
9.6.2014 | 9:59:16
segovesus

#3061 Mycroft: Odpovídalo by to stylu seriálu.

Jen Brienne ani Podrick neví, jak vypadá Arya.

Muj monitor stoji za houby, v tom promu vidim kulove.

0:11 asi může být Tyrion s kuší.

#3064 Mycroft
9.6.2014 | 10:02:32
kiso1561

#3061 Mycroft: bude to tak určite

http://i.imgur.com/4xuuxcf.jpg tu vidno že to je brnenie čo má Brienne.

#3065 Mycroft
9.6.2014 | 10:08:17
Mycroft

#3062 segovesus:

Díky bohu, že to ani jeden neví, zbytečně by se to asi zamotalo. Nicméně předpokládám, že mezi Aryou a Ohařem asi dojde na srdceryvné loučení, jinak jejich linii v této série asi zakončit nejde. Tím Tyrionem jsem si docela jistý, vzhledem k tomu, že před čtvrtou sérií byly v ukázkách ještě neviděné záběry se Shae v posteli a v promu se mihl Varys v nějakém temnějším prostředí :D

9.6.2014 | 10:11:38
Mycroft

#3063 kiso1561: ! Přesně z toho jsem vycházel, popř. ještě ze záběru na Přísežník před tím než Arya zahlásí : " Někdo sem jde."

9.6.2014 | 10:13:39
Smooth

#3060 kiso1561: Tak samozřejmě :) jen je beru jako charaktery, které nikam neposouvají děj a jejich vynecháním nebo nahrazením jiné postavy by se toho tolik nestalo (při přimhouření oka, která už má čtenář a následně divák přihmouřené permanentně :) Green a Pyp mi budou chybět. Ještě že Dolorous Edd přežil… škoda jen, že v seriálu nevyužily jeho hláškovacího potenciálu. V knize to byl díky neskutečným hláškám jeden z mých nejoblíbenějších charakterů :)

9.6.2014 | 10:16:57
lukas254

díl byl dobrej, bitva o černý hrad byla slušná akorát to obléhání zdi asi nebude tak dlouhý jako v knížce což je škoda, protože by to ukázalo tu beznaděj, jak tady někdo psal. Je vidět, že je potřeba víc volných míst na nové postavy a herce a proto ostatní vedlejší postavy teď zlikvidovaly :D

9.6.2014 | 10:25:59
Wolfinator1

Já byl naprosto spokojen( a jsem čtenář ), já byl našponovanej zas po dlouhý době. Přidaný boj mezi Thornem a Tormundem sem snad ani nedejchal.

a to vím, že oba tam ještě mají svou roli. I když je to hajzl tak jsem stejně fandil prostě bratru noční hlídky :D !

9.6.2014 | 10:34:07
alda.ali

Jako čtenář jsem naprosto spokojen. Bitva skvělá.

A vy co tady nadáváte na spojení linky Aryi a Brienne, tak je to logický, protože v knize jsou nejnudnější kapitoly.

#3070 Mycroft
9.6.2014 | 10:57:52
Mycroft

#3069 alda.ali: Doufám, že to není myšleno na „nás“, protože my na to rozhodně nenadáváme. Já se naopak docela těším, jak se to vyvrbí, jsem vždycky pro další souboj. Jen doufám, že tvůrci tu „setkávačku“ vyřeší nějak rozumně.

A myslím, že označovat jejich kapitoly za nejnudnější, je pouze věcí názoru.

Brienne se vlastně nejspíš v knize setkala s Ohařem o dost později, ale ani to netušila. Tady k záměně velmi pravděpodobně dojít nemůže. A až teprve teď mi při psaní došlo, že v seriálu Brienne ví, že Arya je s Ohařem. TEĎ se začínám trochu bát, jak se to vyřeší.......

9.6.2014 | 11:11:23
Khardoom

Aby si nevymyslely takovou kokotinu jako že bude Briene bojovat s Ohařem pač než začla tahle série a byli videa z natáčení tak tam Briene říkala že někomu ukousla ucho a plivla mu ho do tváře to by bylo už moc xD

9.6.2014 | 11:25:48
T.T

Ach jo, tolik spoilerů, chce to hodně sebeovládání to neproklikat :D Rád bych věděl co bude dál, protože touhle epizodou jsem trochu zklamaný. Byla výborná, epická, ale chybělo tomu nějaké rozuzlení jako bylo v devítkách předcházejících sérií. Mance zřejmě použil skupinu za zdí jako sebevražedné atentátníky, chudáci :D Jon a Ygritte už to mají odbyté, byl to hezký moment. Nejvíc se mi líbil moment, jak běžel Obr na obránce brány, neskutečně dobře udělané,.Plán Jon Snowa mi přijde stupidní, vždyť nezůstává nikdo, kdo by hradu velel. Chápu, že chce sejmout Manceho aby nezůstal nikdo, kdo by velel divochům, ale doufám teda, že to nějakým zázrakem přežije.

Tak jako tak, epizoda velice dobrá, ale na předchozí devítky prostě nemá. Snad nám to vynahradí posledním dílem, ten by prozměnu mohl být silnější.

#3080 Riegorn
9.6.2014 | 11:30:22
Wolfinator1

A vyznamenání za statečnost v boji získává ser Janos Slynt :D

#3075 Zdenek0000
9.6.2014 | 11:48:25
Zdenek0000

Mě zase epizoda hodně příjemně překvapila. Sice za Zdí to nebylo tak epický s jedním mamutem a dvěma obry, přesto to na mě dojem zanechalo. Bitva o hrad mi přišla trošku zajímavější :)

chápu trochu zabití Grenna a Pypa. Bylo to jen na diváky, aby někdo umřel, kdo se tam častěji vyskytoval. Stejné udělali se služebnýma Daenerys Irri a Jhiqui. Jasný, jejich postavy nejsou nijak důležité pro další vývoj děje. Jen mě trochu zarazilo, že zajali Tormunda. Zajímá mě, jak to s ním vyřeší. To ho pustí, nebo ho budou držet celou dobu? Jon za ním poslal Val, aby přivedla jeho lidi. no uvidíme.

#3076 kiso1561 #3079 Smooth
9.6.2014 | 11:56:54
Zdenek0000

#3073 Wolfinator1: Ano, zasloužil by si medaili. :D

9.6.2014 | 11:57:27
kiso1561

#3074 Zdenek0000:

A Val sa vrátila aj s Tormundom, takže celú tu linku prakticky vysekli, keď bude Jon LC tak ho pustí.

9.6.2014 | 12:08:06
kiso1561

Inak kto si všimol režisérove cameo? :D http://img4.hostingpics.net/…02m17s36.png

9.6.2014 | 12:08:53
Wolfinator1

režiséra neznám, spíš vypadá jako převlečenej varys :D

9.6.2014 | 12:27:45
Smooth

#3074 Zdenek0000:

Prostě neuvidíme vnitřní monology Jona, takže se bude pouštění divokých za zeď objasňovat divákům skrz dialogy s Tormundem. Nic víc bych za tím neviděl.

9.6.2014 | 12:29:42
Riegorn

#3072 T.T: Však Alister Thorne nezemřel. Byl jen zraněn. Stále může velet.

#3081 T.T
9.6.2014 | 12:31:25

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Game of Thrones

Seriál Game of Thrones odstartoval svou existenci na jaře roku 2011 a skončil na jaře roku 2019. Byl tu s námi dlouhých osm let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Prequel

Hra o trůny je sice u konce, ale to neznamená, že se do Západozemí už nikdy nepodíváme. Stanice HBO totiž objednala nový seriál, ve kterém se zaměří na dračí rod Targaryenů. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama