Jakej má význam dávat si seriály „do bedny“, když pak při návštěvě Edny a pohledu na panel „Aktuálně vysílané seriály“ vidím jen seriály, který v bedně nemám, nezajímají mě a k těm, co mě zajímají, se musím proklikávat pěti stranama vysílání?
#2384 blacken: Napravo v tom „Aktuálně vysílané seriály“ najdeš na překliknutí mezi seriály z tvé Bedny a všemi seriály. Tak si klikni na seriály z Bedny a ukážou se ti tam nejbližší epizody tvých seriálů, co máš v bedně. A ještě navíc, seriály, které tě nejvíce zajímají, si můžeš dát nahoru na lištu. Stačí kliknout na „upravit“ a pak k nim budeš mít snadný přístup. Snad jsem ti pomohl. :)
#2385 tominotomino: To mi právě nefunguje, v obou případech vidím ty samý seriály, ty co jsem namátkově kontrolovala v bedně nemám. Dřív s tím nebyl problém a dalo se to právě přepínat.
#2387 KevSpa: Mám tam nastaveno „pouze odvysílané z Bedny“ a dokonce zobrazení novinek „pouze z Bedny“
Edit: Aha, teď jsem si všimla, že jsem měla v nastavení zakliknuto, že chci „upozornění na nové seriály ve vysílání“, to byl ten problém. Díky.
#2380 1Bobesh1: Díky za info
Je mozne nekde se dostat k nejakemu api pro ednu ? Diky
#2383 1Bobesh1#2382 michalss: Ahoj,
#2391 michalssTuhle možnost momentalne nenabízíme.
Jakej má význam dávat si seriály „do bedny“, když pak při návštěvě Edny a pohledu na panel „Aktuálně vysílané seriály“ vidím jen seriály, který v bedně nemám, nezajímají mě a k těm, co mě zajímají, se musím proklikávat pěti stranama vysílání?
#2385 tominotomino #2387 KevSpa#2384 blacken: Napravo v tom „Aktuálně vysílané seriály“ najdeš na překliknutí mezi seriály z tvé Bedny a všemi seriály. Tak si klikni na seriály z Bedny a ukážou se ti tam nejbližší epizody tvých seriálů, co máš v bedně. A ještě navíc, seriály, které tě nejvíce zajímají, si můžeš dát nahoru na lištu. Stačí kliknout na „upravit“ a pak k nim budeš mít snadný přístup. Snad jsem ti pomohl. :)
#2389 blackenPřátelé, dá se něco dělat s otravným a sprostým uživatelem, který mi posílá otravné, sprosté a hlavně nevyžádané vzkazy? Děkuji!
#2388 Xavik#2384 blacken: V nastavení profilu máš přímo „zobrazení vysílání“, tam si nastav, že chceš jen seriály z Bedny.
#2389 blacken#2386 Makavelina: Ahoj, napiš mi soukromou zprávu a můžeme to vyřešit. :)
#2385 tominotomino: To mi právě nefunguje, v obou případech vidím ty samý seriály, ty co jsem namátkově kontrolovala v bedně nemám. Dřív s tím nebyl problém a dalo se to právě přepínat.
#2387 KevSpa: Mám tam nastaveno „pouze odvysílané z Bedny“ a dokonce zobrazení novinek „pouze z Bedny“
Edit: Aha, teď jsem si všimla, že jsem měla v nastavení zakliknuto, že chci „upozornění na nové seriály ve vysílání“, to byl ten problém. Díky.
#2390 1Bobesh1#2389 blacken: Super, ze se problem vyřešil.
Osobně doporucuji nove serialy v přehledu nechat, at neprijdes o nic zajímavého :)
#2383 1Bobesh1: A to je presne obrovska skoda.. :( Ten potencial co api ma je naprosto super…
#2392 1Bobesh1#2391 michalss: Třeba s tím do budoucna ještě něco uděláme :)
Dobrý den prosím o přidání seriálu SURVIVE https://www.csfd.cz/…ive/prehled/ moc děkuji :)
#2394 1Bobesh1#2393 timinka2001: Podivame se na něj :)
Dobrý den prosím ještě tento seriál přidat :)děkuji Don't Look Deeper https://www.csfd.cz/…per/prehled/
#2398 1Bobesh1Všechny příznivce seriálů zdravím, mám otázku, zda se někdo chystá připravovat titulky k seriálu Soulmates? Děkuji za odpověď.
Prosím ještě jsem se zapomněl zeptat na titulky k seriálu Next. Děkuji.
#2398 1Bobesh1#2395 timinka2001: Ahoj, píšu si na seznam. Serial pridame.
#2397 R2211: Ahoj,
#2399 R2211preklad ani jednoho serialu neplanujeme
#2398 1Bobesh1: Děkuji za odpověď.
Zdravím. Neuvažujete s přidáním minisérie Des (2020/HBO)? Díky za odpověď.
#2403 1Bobesh1