Zdravím, rád bych se zeptal, zda by bylo možné (příp. zda se o tom už neuvažuje) rozšířit Bednu o kategorii, kam by se dali přesunou rozkoukané seriály, na které se zrovna neplánuji koukat? Mám aktuálně v rozkoukaných 5 seriálů, na které se nemám chuť dokoukávat a dá se říct, že tam překáží. Děkuji.
Som tu nová, dnes som sa zaregistrovala a neviem ako ďalej mam postupovat aby som mohla sledovat serial. Ja sa v tom nevyznam, mozete mi poradit. Treba nieco nainstalovat aby sa mi ukazovali cele epizody a nielen ukázky?
V mobilní verzi se mi zobrazí u jednotlivých dílů komentářů vždy jen asi 10 komentářů..dole tečky načítání, ale jakoby další stránka se nenačte. Přitom výhoda té mobilní verze měla být, že jde rollovat „donekončna“ Můžete to prosím opravit, díky..Jinak je appka fajn. tedy krom toho, že neobsahuje tlačítko zpět.
#2060 FlokiEremitt: Ahoj, dotaz směřuje přímo na web Vikings, kde na něj zareagují naší překladatele.
Dobrý den prosím o přidání seriálu Are You Afraid of the Dark? z letošního roku https://www.csfd.cz/…ark/diskuze/ moc děkuji :-)
#2063 1Bobesh1#2062 timinka2001: Ahoj, seriál jsme přidali https://www.edna.cz/…e-dark-2019/
Zdravím, rád bych se zeptal, zda by bylo možné (příp. zda se o tom už neuvažuje) rozšířit Bednu o kategorii, kam by se dali přesunou rozkoukané seriály, na které se zrovna neplánuji koukat? Mám aktuálně v rozkoukaných 5 seriálů, na které se nemám chuť dokoukávat a dá se říct, že tam překáží. Děkuji.
#2065 1Bobesh1#2064 Warriorn: Ahoj, ano máme. Nevím, kdy se nám to povede zavést, ale tuhle funkcionalitu bychom do Bedny rádi přidali.
Zdravím ráda bych se zeptala kdy budou titulky na The Bold Type ? Díky.
#2067 1Bobesh1#2066 Mišpulínka15: Ahoj, preklad seriálu neplánujeme.
#2068 Mišpulínka15#2067 1Bobesh1: A co bude jako dál? to se skoncí u sestého dílu a pak už nic jo
#2069 1Bobesh1#2068 Mišpulínka15: Seriál jsme neprekladali my, takže vznik titulku neumíme ovlivnit. Vlastní preklad momentálně neplanujeme.
Som tu nová, dnes som sa zaregistrovala a neviem ako ďalej mam postupovat aby som mohla sledovat serial. Ja sa v tom nevyznam, mozete mi poradit. Treba nieco nainstalovat aby sa mi ukazovali cele epizody a nielen ukázky?
#2071 1Bobesh1#2070 19dagy19: Ahoj, u nás si nic nepustíš. Překládáme titulky a píšeme novinky o seriálech :)
a kde si to mozem pustit, mozes mi napisat? kde to sledujete?
#2073 1Bobesh1#2072 19dagy19: Bohuzel odkazy zde sdílet nemůžeme.
Dobrý den, můžu se zeptat nevíte někdo kdy budou titulky na The Bold Type ? Je to už přes půl roku co nejsou :-/
#2075 Mišpulínka15 #2076 1Bobesh1#2074 Petula116: Zrovna jsem se tu ptala i já oni to nepřekládají
#2074 Petula116: S titulky k The Bold Type bohužel neporadíme, titulky neprekladame my.
Videl niekto serial „Godfather of Harlem“ ? oplati sa to pozerať ?
#2078 1Bobesh1#2077 Errorko: Dle mého skromného názoru ano :) Je to celkem dobré.
#2080 ErrorkoV mobilní verzi se mi zobrazí u jednotlivých dílů komentářů vždy jen asi 10 komentářů..dole tečky načítání, ale jakoby další stránka se nenačte. Přitom výhoda té mobilní verze měla být, že jde rollovat „donekončna“ Můžete to prosím opravit, díky..Jinak je appka fajn. tedy krom toho, že neobsahuje tlačítko zpět.
#2081 1Bobesh1#2078 1Bobesh1: ďakujem ,harlem temátika býva dobrá a nechcem si to pokazit