Podívejte se na pilotní epizodu animovaného seriálu Tomáš & Klára a podpořte jeho tvorbu

Podívejte se na pilotní epizodu animovaného seriálu Tomáš & Klára a podpořte jeho tvorbu

Tvůrčí tým, který v roce 2023 přišel s animovaným seriálem Parta smolařů, se pouští do nového projektu. Podívejte se na nový český animák a rozhodněte o jeho budoucnosti.

1 0
17.10.2024

Česká kotlina moc animovaných projektů zatím nenabídla. Zatímco ve světě, televize FOX by o tom mohla vyprávět, je tento žánr populární a tvoří se desítky projektů ročně, tak u nás jich je jako šafránu.

Právě tuhle skutečnost se snaží změnit Butterhead Media, kteří v roce 2023 pracovali na vydařené animované sérii Parta smolařů. V letošním roce se rozhodli vydat trochu jiným směrem a přichází s animovaným seriálem Tomáš & Klára. Tento seriál jde popsat jednou větou jako animovaný sitcom o životě dvou Gen Z gympláků ze severních Čech!

Pomozte Tomášovi a Kláře získat první řadu, Foto: Butterhead Media/

Tvůrci seriálu již vydali s první epizodou, která je volně ke zhlédnutí na Youtube. Další epizody jsou pak ve hvězdách. Projekt je momentálně na Startovači, kde se tvůrci snaží vybrat dostatek prostředků na realizaci tohoto seriálu.

Jestli tedy seriál vznikne je jen na nás. Stačí seriál podpořit drobnou částkou, pokud bude částka vyšší, tak máte dokonce možnost se v seriálu objevit. Pilotní epizodu pak najdete na konci článku, abyste mohli posoudit, zda se vám seriál líbí a chcete ho podpořit.

Prozkoumejte ty nejlepší animované projekty z naší databáze v žebříčcích

Foto: Butterhead Media

Thumbnail Play icon


Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Filtr seriálů