Měníme žebříčky a přidáváme informaci, kde jsou seriály dostupné online

Měníme žebříčky a přidáváme informaci, kde jsou seriály dostupné online

Zajímá vás, co je podle nás nejlepší na Netflixu nebo Disney+? Díky novým žebříčkům to snadno a rychle zjistíte.

7 0
2.10.2024

Rozhodli jsme se naše zkostnatělé žebříčky prohnat pořádným faceliftem, díky kterému odpovídají potřebám řádného seriálového fanouška. Výsledek můžete posoudit sami. Stačí se podívat na žebříček seriálů.

Velmi snadno najdete nejlepší seriály podle žánru, roku premiéry a streamu.

Nejlepší seriály

V kategorii nejlepších seriálů jsme se zaměřili jen na tři kritéria filtrování. Velmi snadno si tak můžete vyjet nejlepší komedii na Netflixu z roku 2023. Žánr a rok premiéry asi není nutno vysvětlovat. Po delší úvaze jsme se rozhodli dát sbohem filtrování podle stanice, která seriál produkuje. Více prostoru jsme dali tomu, co nás všechny zajímá nejvíce. Kde je možné seriál sledovat online.

Poslední kategorie filtrování DOSTUPNOST ONLINE vám tedy prozradí, jaká videotéka či streamovací služba má seriál ve své nabídce. Při zobrazení této informace se snažíme prohledávat nejen streamovací služby, ale i různé videotéky, takže například seriál Friends najdete jak na Maxu, tak i na LepsiTV.

Další změnou v žebříčcích je, že jsme se rozhodli zobrazit v nich více seriálů. Nově se nám dostane do žebříčků každý seriál, který bude mít alespoň 10 hodnocení. Kvůli tomu jsme museli přepracovat i řazení seriálů v žebříčcích, aby nedocházelo k tomu, že na prvním místě jsou seriály, které mají 10krát plný počet. Věříme, že tato prospěšná změna vám pomůže lépe se zorientovat ve světě seriálů.

Kde seriál sledovat aneb VOD v infu o seriálech 

Nezaměřili jsme se jen na úpravu žebříčků. Díky tomu, že zjišťujeme, kde je seriál dostupný online, jsme vylepšili i seriálové bio. Základní informace o seriálu jsme obohatili o řádek VOD:

Seriálové bio nově obsahuje informaci o dostupnosti online.

Pokud je pod VOD napsaný název služby, právě na této službě je seriál dostupný ke zhlédnutí. Samozřejmě náš vyhledávač nemusí být 100%, vše je momentálně v testovacím provozu, takže budeme rádi za zpětnou vazbu.

Jak se vám líbí naše novinky?



Diskuze /2

makishek

super práce (y) ještě by se mi líbila na detailu seriálu možnost rozkliknout žebříčky „nejlepší epizody“ a „nejoblíbenější postavy“

2.10.2024 | 13:49:58
Punisher bude trestať

Všiml jsem si toho už dávno, takže to za novinku nepovažuji, ale chápu, že si toho testování nevšiml každý. V každém případě bych uvítal více zajímavých prvků, možná nějaký VIP účet, který by měl něco navíc.

2.10.2024 | 15:25:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů