Arrow
90/100 - 1 403×

Arrow

Přes den si Oliver Queen hraje na bohatého, bezstarostného dědice a pod rouškou noci se stává maskovaným ochráncem města. Snaží se napravit to, co napáchala jeho rodina. Za pomocí luku a šípu s různými vylepšeními se snaží vrátit zašlou slávu Starling City.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
VOD
Amazon Prime Video
žánr
Akční, Dobrodružný, Komiksový
hrají
Stephen Amell (Oliver Queen), David Ramsey (John Diggle), Emily Bett Rickards (Felicity Smoak), Paul Blackthorne (Quentin Lance), Willa Holland (Thea Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance), Echo Kellum (Curtis Holt), Rick Gonzalez (Rene Ramirez), Colton Haynes (Roy Harper Jr.), Juliana Harkavy (Dinah Drake), John Barrowman (Malcolm Merlyn), Susanna Thompson (Moira Queen), Katie Cassidy (Dinah Laurel Lance ze Země 2), Manu Bennett (Slade Wilson), Kirk Acevedo (Ricardo Diaz)

Diskuze: Aktuální epizoda

Dojmy a pocity z aktuální epizody. Do této diskuze vstupujte až po zhlédnutí posledního odvysílaného dílu. Do této sekce nepište spoilery z komiksů!

LMDizajn

od polovičky seriel hovorim, že tie boje su blbost, pretože v prvych dieloch boli neporazirelny, teraz ku konci dostali otočkovy kop ako od Texas Rangera a boli vybaveny. O poslednej scene radšej ani nehovorme, najmä o ten, čo vyzerala ako velmi lacny wreslingovy suboj, jedna päst, druha päst, tretia päst… WTF? V jednom diele nam ukazali, ako vie vystrelit šip, ktory pritiahne všetky zbrane, je to sice blbost, ale stale lepšie riešenie ako niekoho netrafit do 20 metrov. Neviem či ste niekto strielali, ale tie vzdialenosti su uplne ine, s trochou vycviku trafiš aj to, čo poriadne ani nevidiš.

29.5.2016 | 22:00:27
JackieXI

Trochu bych si dovolil nesouhlasit s tím, že v seriálu herci odvádí dobrou práci. Přiznejme si fakt, že jsou to spíše „pěkné tvářičky“ než opravdu dobří herci. Na druhou stranu, když musí pracovat s tak špatným scénářem, tak to pro ně není úplně jednoduché. Nicméně opravdu dobrý herec imho dokáže proměnit i sebehorší scénář v něco alespoň trochu snesitelného. Na druhou stranu dávat za vinu špatný scénář hercům je taky hloupost a dožadovat se, aby herci začali ovlivňovat scénář a celkově vývoj seriálu mi přijde trochu mimo mísu. Jednak to není jejich práce a imho nikdo z těch herců není úplně ten typ, který by na to měl předpoklady. Každopádně ruku na srdce, opravdu Vám někdo z těch herců přijde jako opravdový herecký talent? Třeba taková Katie Cassidy (Laurel), která mě skoro celý seriál přiváděla k šílenství a ke konci se konečně začala zlepšovat a snad se i snažit trochu hrát. A jak už to tak bývá, každý dobrý skutek je po zásluze potrestán. :D Já vím – jsem hříšník a patřím do pekla. Rouhám se seriálu a pokud se mi to nelíbí, tak se na to nemám koukat a už vůbec to jakkoli komentovat. :) Taky nemám rád, když se mi někdo naváží do mého oblíbeného seriálu, ale tady se to změnilo z něčeho velice koukatelného na pěkně ujeteou akční telenovelu. Se zájmem také sleduji seriál Scénárista vs. místní komunita. :)

#3684 téčko171
30.5.2016 | 6:35:02
Rubi

#3662 Scenárista s veľkým S: Ty máš co říkat. Ty, který si screenuje hodnocení ostatních lidí a pak jim to tu dává sežrat. Já ti k tomu nic nenapsala, ale dost si mě dozral. A když jde někdo po tobě tak ti to vadí. Začni prvně u sebe.

#3684 téčko171
30.5.2016 | 7:40:16
téčko171

#3682 JackieXI: Asi budu jedinej, nebo jedinej ze dvou, ale mně se výkon Katie Cassidy líbil, zejména v druhé sérii. Ne, herecký extra talent není ani zdaleka (to ostatně v tomhle seriálu nikdo), ale vzhledem k okolnostem podala za celý seriál víc než slušný výkon, zejména v druhé sérii, za kterou dostala i cenu (za věrohodné ztvárnění postavy se závislostí).

#3683 Rubi: Proč na něj reaguješ? Co čekáš, že ti na to napíše? WTF?

#3685 Rubi #3686 Bizzy
webmaster
30.5.2016 | 9:42:35
Rubi

#3684 téčko171: Vím, že nic hezkého. Ale bohužel, někdy prostě dojde trpělivost.

30.5.2016 | 9:56:52
Bizzy

#3684 téčko171: U mě nejlépe asi hraje John Barrowman. Především se mi líbí, když je fakt nasr, tak z něho jde normálně strach. Nejlepší scéna dosud z první série, kdy se přiznal Tommymu, že chce srovnat město se zemí a na otázku „So you kill them all?“ a on odpoví s tím svým nasr „Yes, they deserve to die, all of them, the way she died“. Catie hrála dobře a samozřejmě Tommy.

30.5.2016 | 12:26:51
Stardos

U mě jednoznačně po herecké stránce vyhrává Manu Benett, není proto náhodou, že Deathstroka miluju :)

30.5.2016 | 16:25:55
LMDizajn

nechcel som to tu hovorit, lebo by ma fanušičky zožrali, ale herecke vykony su slabe a v poslednej dobe sa mi zdaju aj Amellove slabe. Nikto tam tak extra nevynika, ale Amell je podla mna velmi precenovany. Pamatam si prve diely, kedy som sa ešte rozhodoval, či to bude moj oblubeny serial alebo nie a viem ze vela krat som mal problem s jeho hereckym vykonom, ale neskor som si zvysok… Naopak Laurel podla mna zahrala niektore sceny velmi dobre, možno nie všetko, ale určite by som ju hodnotil ako s tych lepšich v serialy. Predsa len nedavajte dokopy herecky vykon a to či sa vam pači dana postava… Tak isto aj Felicity, ja som ju nemal rad ani v prvej serii, ale herecky vedela zahrat tie zabavne geek sceny dobre, ked prišlo na prve sceny s Olicity, ja som ani nechapal o čo im ide, ja som tie sceny zo začiatku nepochopil, že to naozaj :D ja som myslel že to pred niekym hraju, naozaj :D take to bolo zle.

#3690 Draumer
31.5.2016 | 7:57:12
Lord Denvil

To scenaristy nemohli nekoho septat jak funguje balisticka raketa??!!! Nebo aspon otevrit google? :-D

1. vsechny tri motorove stupne rakety LGM-30 Minuteman funguji pouze 3 minuty (a postupne se oddeluji) – dal raketa leti po balisticke traektorii.
  2. v horni vrstve atmosfery bojove hlavice se rozdeli (3×300kt) a pokracuji samostatne na tri ruzne cile… asi tak, nooo :)
31.5.2016 | 15:54:34
Draumer

#3688 LMDizajn: Nesežeru tě, ba ti dám dokonce za pravdu :) Poslední dobou ty výkony až na pár jedinců byly podprůměrné a já na hercích viděla vyčerpání. Amell musel natáčet episody Arrow a ještě Želvy Ninja 2. Navíc tam měl hodně fyzické aktivity a to se na něm taky projevilo. Nechci ho bránit, jen říkám, že byli unavení. Doufám, že si do podzimu odpočine a spolu se scénáristy vejde do páté série jako pravý Strážce. Chápu, že scénáristům zřejmě dochází nápady jak seriál obohatit, ale nebylo by na škodu, kdyby si na to skutečně sedli a popřemýšleli.

#3695 LMDizajn
31.5.2016 | 19:57:09
Baltik

Teda vy všechno víte. Jak byste bydleli vedle jeho karavanu.

#3692 Draumer
31.5.2016 | 20:26:40
Draumer

#3691 Baltik: Kéžby :D

1.6.2016 | 15:29:45
SikyCZ

Myslíte že se ještě objeví Slade Wilson ? Akorát jsem dokoukal druhou řadu a už mi tam chybí :D

5.6.2016 | 0:24:37
ezeky

no cekal sem neco vic s tim darkem no ale jak na saval tu silu s ty sosky to bylo drsny :)no a podzemni mesto skoncilo hodne rychle teda :) no a Sladeho by mohli jeste nekdy ukazat protoze von je dobrej zabijak :) :)

5.6.2016 | 17:42:33
LMDizajn

#3690 Draumer: jasne je to možne… ale Amell potrebuje dost konkretne sceny, v ktorych je fakt dobry, ale niekto jednoducho nezahra presvedčivo…

Pozrite si niektory animovany serial, justice league, batman alebo aj young justice a tam ako krasne vedia pracovat s postavami, vtipom, dialogmi, napätím, dejom ktory nas stale posuva dalej a najma finalovym dielom… A prva seria bola pritom taka zaujimava! Ale kto im povedal, že zabijanie je COOL?! Kto? ešte ked prvy krat niekoho zabili alebo naozaj ked tvorili charakter Olivera, ale nech mi prosim vas niekto vysvetli, prečo zabili Black Canary aka Laurel. Prečo? Ako to posunulo dej ďalej alebo samotne postavy? To že Diggle zabil brata? To naozaj stálo za to?

5.6.2016 | 22:42:08
LMDizajn

https://s31.postimg.org/…_friends.jpg – Ani Stephen Amell si nie je istý, či bude regulérnym členom ďalšej sezóny Felicity a jej priatelia!

#3698 HellTsuku #3700 Draumer
22.6.2016 | 7:29:43
HellTsuku

#3697 LMDizajn: Upřímně radši budu čumět na držku Kylo Rena než znovu koukat na Felicity Diaries, jestli v další sérii nebudu tak díky bohu.

22.6.2016 | 22:56:32
Bouma

Jako 4 sezóna celkem zklamala :(

6.7.2016 | 10:07:25
Draumer

#3697 LMDizajn: Myslím, že to tam napsal proto, že ho nebaví číst každý hate na Arrowa :P

7.7.2016 | 22:12:48

Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Arrowa

Seriál Arrow odstartoval svou existenci na podzim roku 2012 a skončil na začátku roku 2020. Byl tu s námi dlouhých sedm a půl let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál Arrow zapadá do širšího komiksového světa, který se vysílá na stanici CW. Díky tomu můžete kromě něj sledovat i seriály The Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Black Lightning a Batwoman, které spadají do stejného univerza. Seriálem Arrow proto nic nekončí, ba naopak začíná. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!

Filtr seriálů a filmů

Reklama